Rijswijk Sport Nieuws

Sport en Beweegplein | SWF | 14 september

21 juni 2024

Op zaterdag 14 september de Strandwalmarkt van het Strandwalfestival. De Strandwalmarkt is de gelegenheid waar het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven zich presenteren aan het Rijswijkse publiek. Ook de sportclubs en -initiatieven kunnen zich hier presenteren. In de snelgroeiende gemeente Rijswijk is het juist voor sportclubs goed te laten zien wie je bent, wat je doet en dat je er bent.

Wil jij jouw sportclub zichtbaar hebben tijdens de Strandwalmarkt? Wil je dit wel, maar heb je beperkte tijd, middelen en vrijwilligers? Doe dan mee aan ons 'Sport en Beweegplein' de centrale ontmoetingsplek voor alle Rijswijkers. Voor jouw sportclub minimale inspanning met grote zichtbaarheid.

Wat hebben we te bieden?

De Sportraad Rijswijk organiseert weer net als vorig jaar  een 'sport- en beweegplein' en 'clubhuis'. Op het sport- en beweegplein kan jouw sportclub zich samen met andere clubs presenteren, ons clubhuis wordt de sport verzamelplek voor heel Rijswijk. We willen het sport en beweegplein en daarmee jouw sportclub heel zichtbaar, levendig en dynamisch maken. We willen het aankleden met jouw clubmateriaal; denk aan tenues, vlaggen en sportmateriaal. Deze hangen we aan een eindeloze waslijn om ons 'clubhuis'. We visualiseren daarmee naast jouw ook de vele andere sportclubs. Verder kan je promotiemateriaal (folders ed) en contactgegevens aanleveren welke we kunnen delen met geïnteresseerden.

Er kunnen clinics /demonstraties van een uur worden georganiseerd. Laten zien wat jouw sport is en hoe je dat doet. Deze staan onder begeleiding van jouw sportclub. De exacte locatie van deze clinics /demonstraties is nog niet bekend is. We hebben een locatie in de buurt van ons 'clubhuis' bij de SWF-organisatie aangevraagd.

Wat nu?

Om een goed inzicht te krijgen van jouw interesse vragen we je een van onderstaande buttons aan te klikken:

 

Doet jouw sportclub ook mee?

We nemen rond 25 augustus contact met je op. Dit zal via mail gaan. Hierin geven we een laatste update en een uitnodiging voor een (korte) info avond waarin we de puntjes op de i zetten en jij jouw sportclub materiaal kan inleveren.

Weet je het op dit moment (nog) niet of jouw sportclub mee doet?

Je hebt tot 25 augustus de tijd je keuze kenbaar te maken. Daarvoor sturen we nog een reminder naar alle sportclubs in Rijswijk. Uiteraard ben je als sportclub ook in de gelegenheid zelf een stand te organiseren tijdens de Strandwalmarkt. Dat staat je helemaal vrij. Dan dien je zelf contact op te nemen met de organisatie van het SWF. Heb je al een stand gereserveerd bij het SWF en wil je je aansluiten bij ons sport- en beweegplein, meld je dan aan bij ons (en meld je af bij het SWF). We kijken uit naar je deelname aan het Strandwalfestival. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem gerust contact met ons op via dennis@sportraadrijswijk.nl

Samen kunnen we er een fantastisch evenement van maken!

Impressie sport en beweegplein 2023:

Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2024 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties