Sportraad Rijswijk
De Rijswijkse Sportraad maakt zich hard voor sport en bewegen in de gemeente Rijswijk. Dit gebeurt door sportverenigingen de simpele vraag te stellen: “wat hebben jullie nodig” want, in de verenigingen zit een ongekende kracht, met betrokkenheid, creativiteit en deskundigheid.
Sportverenigingen
Ledenraad
De sportraad Rijswijk wordt op het moment vertegenwoordigd door 7 actieve leden. Op deze manier wordt de kwaliteit van de sport in Rijswijk gewaarborgd. Te samen met de Gemeente Rijswijk wordt er samengewerkt om de nieuwe sportnota, met de vijfjaarlijkse visie op sport en bewegen, te realiseren.
De leden
Previous
Next

Nieuwe website sportraad Rijswijk!

De website van de sportraad van Rijswijk heeft een nieuwe look gekregen! De oude website was verouderd en gewoon niet van de huidige tijd 🙂

Een mooie toevoeging aan de website is de ‘Agenda’ pagina. Deze is op het moment van publicatie nog niet helemaal af, maar zal spoedig af zijn. Het idee is hier aankomende data met informatie in te zetten, zodat iedereen op de hoogte is van activiteiten en speciale gebeurtenissen.

Hier en daar zijn natuurlijk ook nog andere dingen aangepast zoals: een aparte nieuws pagina, sociale media, nieuwe leden ge-update, snelheid van de website, veiligheid, compatibiliteit met zo veel mogelijk apparaten, aanpasbaarheid en nog veel meer!

Website door: Raymond Knetemann

Voor meer nieuwtjes check onze Instagram en Facebook pagina!

De linkjes zijn ook terug te vinden in de footer en header.