Rijswijk Sport Nieuws

Compilatie Rondgang Visie Sportverenigingen 2023

2 november 2023

Het Register van Verenigingsbestuurders (RVVB) is de belangenbehartiger voor de breedte sport en voor de vrijwillige verenigingsbestuurders. De afgelopen maanden is de RVVB het land in gegaan in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing samen met Belangen Organisatie Amateurvoetbal (BAV).

Kijk 9 november naar het sportdebat via de live link

In tien steden verspreid over Nederland zijn visie-avonden georganiseerd met bestuurders van sportverenigingen. Vanuit Rijswijk was de Sportraad Rijswijk ook vertegenwoordigd bij de bijeenkomst in Gouda. Op basis van de input van alle deze verenigingsbestuurders gaan de RVVB en BAV de komende drie weken tot de Tweede Kamer verkiezingen op 22 november dagelijks het stemgeluid vanuit het verenigingsleven laten horen. Het is belangrijk dat dit geluid vanuit vrijwilligers en hun sportverenigingen gehoord wordt in politiek De Haag. RVVB en BAV bezoeken al weken sportverenigingen door heel Nederland om hun verhalen, zorgen en wensen op te halen. Ook zijn verschillende kandidaat Tweede Kamerleden geïnterviewd over hun visie op het verenigingsleven nu en in de toekomst.

Kijk de impressievideo van wat de komende 21 dagen verwacht mag worden. De input van al deze bijeenkomsten en gesprekken wordt ook gebruikt voor het Nationaal Sportverenigingsdebat op 9 november in Amsterdam. Daar is iedere sportbestuurder van harte welkom, zowel live as via een livestream. 

#vitalesport

Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2023 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties