Rijswijk Sport Nieuws

Jouw Sportclub & Jouw Initiatief

16 februari 2024

Ons motto: 'Iedereen in Rijswijk kan sporten en bewegen'

Onze website www.sportraadrijswijk.nl is een platform met informatie en nieuws van en voor Rijswijkse sportclubs. Dit doen we via 4 thema's, aangeboden bijscholingen, opleidingen en workshops en gelieerde websites. Hiermee kan je als sportclub jouw voordeel doen. Gratis en makkelijk toegankelijk.

Maar... wat zou het nog mooier zijn als we naast al deze nuttige informatie ook jouw goede voorbeelden en ervaringen kunnen delen met alle andere sportclubs in Rijswijk? We willen juist ook aandacht geven aan die aansprekende en goed werkende voorbeelden. Zo kunnen we van elkaar leren.

Daarom roepen we alle sportclubs op hun best practices te delen met ons. Zodat wij dat dan weer onder de aandacht van alle andere sportclubs in Rijswijk kunnen brengen. Op deze manier hoeven we niet allemaal het wiel zelf uit te vinden, maar leren we van elkaar. Immers, wat bij de ene sportclub werkt, zou ook wel eens een briljant idee voor de andere kunnen zijn.

We vragen je deze ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen het dan in onze nieuwsitems, nemen het op in de maandelijkse nieuwsbrief en kunnen er zelfs een (thema) bijeenkomst voor organiseren.

Aanmelden kan heel simpel: via communicatie@sportraadrijswijk.nl of (nog makkelijker) via ons contactformulier/Nieuwsitem.

Hoe werkt onze website (tutorial)

Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2024 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties