Rijswijk Sport Nieuws

Krajicek Playground Rijswijk Buiten | Opening

10 mei 2023

Vandaag is 't Krijntje' de nieuwe sport- en speelplek / Krajicek Playground’ aan de Van Rijnweg in RijswijkBuiten officieel geopend door sportwethouder Larissa Bentvelzen en Speel- en Gezondheidswethouder Mark Wit.
 
Op dit multifunctionele sportveld kunnen kinderen (en volwassenen) samen sporten en spelen. Haaglanden Beweegt en de Krajicek Foundation gaan hier allerlei activiteiten organiseren. De agenda vind je in de SBG app.
 
Naast een ‘Krajicek Playground’ komt er ook een nieuwe speelplek voor jonge kinderen, zodat jong én oud elkaar op dezelfde plek kunnen ontmoeten. Een prachtige nieuwe sport- en beweegplek voor jong en oud.
 

-----

3 mei 2023

De Gemeente Rijswijk is een Richard Krajicek (RKF) Payground aan de Van Rijnweg in Rijswijk Buiten rijker.

De officiele opening is  woensdag 10 mei 15.00-17.00 met de wethouder, de Krajicek Foundation en betrokken partijen o.a. KC BuitenRijck, Happy Fit Rijswijk en RijswijkBuiten.

Lees meer: Opening Playground Rijswijk Buiten 

#levenlangbewegen 

-----

21 maart '23

Multifunctioneel voetbal- en tennisveld op de Krajicek Playground gaat op woensdag 22 maart open!

Sinds eind vorig jaar is er hard aan gewerkt aan de aanleg van een nieuwe multifunctionele sportplek én een nieuwe speelplek aan de Van Rijnweg. Het eerste sportveld met twee grote en vier kleine voetbaldoelen en twee tennisvelden is klaar! Dat betekent dat kinderen hier vanaf woensdag 22 maart 2023 kunnen voetballen én tennissen.

De officiele opening is 10 mei 2023

#levenlangbewegen

Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2024 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties