Rijswijk Sport Nieuws

Opening Sportpark Elsenburg

30 september 2023

Sportwethouder Larissa Bentvelzen opende samen met vertegenwoordigers van de drie verenigingen RWV De Spartaan, Rijswijksche Hockey Club en Fiets Cross Club het nieuwe Sportpark Elsenburg aan de Lange Kleiweg. Met de openingshandeling is ook de nieuwe fietscrossbaan in gebruik genomen.

“Een lang gekoesterde wens van de verenigingen en de gemeente gaat hiermee in vervulling. Ik ben trots op het vernieuwde Sportpark Elzenburg. Op het vele werk dat door de verenigingen is verricht en op de vele vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet” aldus wethouder Larissa Bentvelzen.

Vandaag werd de schitterende BMX baan opgeleverd. Er wordt al heel veel gebruik van gemaakt.

Hockey:
Vanaf oktober 2021 speelt de Rijswijksche Hockey Club (RHC) op hun 4 nieuwe watervelden. Voorheen had de RHC 3 semi watervelden wat voor een sportclub met 1.100 leden te weinig was. Nu met de vier watervelden kunnen alle teams van jong tot oud trainen en wedstrijden spelen.
 
Wielerbaan, BMX baan en MTB-parcours:
Er is een nieuw wielerparcours en een nieuwe BMX-baan voor Fiets Cross Club Rijswijk (FCCR). De beide parcours zijn te bereiken door een tunnelbak. Inmiddels is de wielerbaan geheel aangelegd en in gebruik door De Spartaan. Het off-road parcours voor MTB en veldrijden is klaar en er zijn al de eerste lessen op gegeven. Onderdeel van dit parcours zijn de bruggen over de wielerbaan.
 

                   

 
Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2023 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties