Rijswijk Sport Nieuws

Sportplein | Strandwalmarkt | 9 september 12:00-17:00

1 september 2023

Op zaterdag 9 september organiseren we het ‘sportplein’ tijdens de strandwalmarkt. De ontmoetingsplaats voor en door sporters in Rijswijk. 

Op het sportplein presenteren we sporten en sportclubs van Rijswijk. Ook jouw sport(club) kan hierbij aanwezig zijn. We hebben aanmeldingen. Ook voor hen die zich (nog) niet hebben aangemeld, is onderstaande informatie.

We willen het sportplein opleuken met een lange waslijn van sportkleding van (liefst alle) sportclubs in Rijswijk. We zorgen hiermee dat jouw sportclub de aandacht krijgt die het verdient. Daartoe hebben we jouw hulp nodig (zie aanleveren).

Aangemelde sportclubs
We zullen de sportclubs die zich hebben aangemeld extra aandacht geven. Uiteraard bepaal jij wat we van jouw sport presenteren.

(Nog) niet aangemelde sportclubs
Ook jouw sportclub kan en mag niet ontbreken. Lever jouw sportmateriaal aan en we presenteren het. Het zou jammer zijn als we Rijswijkers niet in contact met jouw sport(club) kunnen brengen? 

Sportclub materiaal
We presenteren en etaleren jouw sportclub op het sportplein. Hiertoe kan je jouw materiaal (denk aan sportshirt, -broek, -rok, bal, bat, net, stick, info- en promotiemateriaal, etc) bij ons aanleveren. Wij zorgen dat het goed gepresenteerd wordt.

Vragen/Contact
Alle vragen en opmerkingen die we krijgen voor jouw sport (club) laten we noteren op contact kaarten en die spelen we na de strandwalmarkt aan jou door. Zo mis je niemand die geïnteresseerd is in jouw sport (club).

Demo
Heb je aangegeven een demonstratie te willen geven? We nemen (via de mail) nog contact met je op. 
 
Aanleveren sportmateriaal
Stop de sportspullen in een tas, doe daaraan jouw contactgegevens en lever deze dinsdag 5 september 17:00 - 23:00 uur in bij tennispark Vredenburch, Huis te Landelaan 3 (vragen naar Dennis).
 
Retour sportmateriaal
Jouw tas met sportmateriaal weer ophalen op dinsdag 12 september 17:00 - 23:00 uur bij tennispark Vredenburch.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2023 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties