Rijswijk Sport Nieuws

Verenigingsondersteuner Aan Het Werk

10 maart 2023

Tijdens het sportcafé van 18 januari en in een nieuwsitem hebben we kennis gemaakt met, Dicky Palijama, de verenigingsondersteuner van Rijswijk. Hieronder geeft hij meer tekst en uitleg van zijn verantwoordelijkheden.
 
Als Verenigingsondersteuner Rijswijk help ik verenigingen bij het verzilveren van kansen. Ik ondersteun verenigingen bij:
  • Werven vrijwilligers / opstellen vrijwilligersplan;
  • Werven leden / opstellen ledenwervingsplan;
  • Ondersteuning organisatie en bestuur;
  • Clubkadercoaching.
Zo heb ik onlangs een missie & visie workshop gegeven bij volleybal vereniging Inter Rijswijk. In deze workshop ‘creatief denken’, hebben we op interactieve manier informatie verzameld en op andere manieren naar de (zelfde) uitdagingen gekeken. Uitkomst: een gezamenlijk en gedragen beleidsplan voor Inter Rijswijk. 
 
Als verenigingsondersteuner ben ik ook clubkadercoach. Veel verenigingen hebben de behoefte trainers en coaches extra tools te geven. Clubkadercoaching richt zich op het versterken van trainers/coaches op pedagogisch en didactisch vlak, met als doel: positieve sportcultuur. Juist de trainers en coaches spelen een belangrijke rol en bijdrage aan het sportplezier, binding en behoud van leden.
 
Wil je meer weten?
Ik kom graag bij jouw vereniging langs voor een kennismakingsgesprek! Over het ledenwervingstraject, vrijwilligerstraject, missie & visie workshop en clubkadercoaching. 
 
Neem gerust contact met me op via D.Palijama@haaglandenbeweegt.nl
 
#positieve sport #vitale sport
Secretariaat:
p/a Julianastraat 52
2282 RP RIJSWIJK

info@sportraadrijswijk.nl

Banknr: NL14INGB0008973432
KvK: 73959189

Privacyverklaring
© 2024 Sportraad Rijswijk - realisatie Knijnenburg Producties